Prilagođena rješenja

Oblikujemo naše radionice i za organizacije i za pojedince, prilagođavajući sadržaj specifičnim potrebama i postavljenim izazovima

Molim dodatne informacije

Digitalni sadržaji

Sagledavate mogućnost razvoja vaših zaposlenika bez troškova putovanja i smještaja? Brzo, prilagodljivo, digitalno i uz ograničen budžet za razvoj. Ukoliko ne pronađete željeni sadržaj kontaktirajte nas na info@mercuri.hr.

Sales Excellence Assessment

Mercuri je identificirao 9 elemenata koji su ključni za uspjeh. Odvojite 10-minuta za Sales Excellence Assessment. Rezultati ove analize daju kritičku sliku o tome gdje točno vaša firma ima dobre procese i gdje se oni mogu poboljšati. Krenite...

Sales Excellence Assessment

Sales Management Academy

Akademija prodajnog rukovođenja je namijenjena voditeljima prodaja, managerima ili direktorima prodaja, regionalnim voditeljima prodaja, te svim voditeljima koji su istovremeno zaduženi za vođenje timova i ostvarenje rezultata.

Akademija prodajnog rukovođenja – online

Naš pristup učenju

Naša rješenja za učenje prilagođena su procesu učenja odraslih osoba.

U procesu promjene je od presudnog značaja podići razinu svijesti o trenutnoj situaciji i motivirati zaposlenike na promjenu. To činimo na način da se odgovori na pitanje ZAŠTO? Kako bi potakli motivaciju i želju za učenjem i postizanja višeg stupnja znanja i vještina koristimo inspirativne video snimke, samoprocjene i osvrte na postignuto.

  • Zašto?
  • Samoprocjena
  • Videosnimke

Kad zaposleni postanu svjesni potrebe za promjenom moraju znati ŠTO ih očekuje u procesu razvoja i promjena, odnosno koja znanja i vještine trebaju poboljšati.

  • Što?
  • Individualan pristup
  • Razvoj kompetencija

Nakon što su prenesena znanja i razvijene vještine, zaposlenici su moraju znati KAKO primijeniti i poboljšati vještine u svakodnevnom radu. U ovim situacijama pomažu praktične radionice: što napraviti, kako napraviti - uz pomoć praktičnih vježbi, igranja uloga, različitih scenarija i realnih situacija.

  • Kako?
  • Trening
  • Primjena

Promjena je dugoročan proces pa je ključno, u svakodnevnom radu, pratiti svaki korak u implementaciji onoga što je naučeno. Da bi se osiguralo prihvaćanje novog "ponašanja", važno je istaknuti postignuća i proslaviti uspjeh. U ovoj fazi menadžeri imaju ključnu ulogu, podržavajući aktivnosti implementacije, pravilnim vođenjem i praćenjem aktivnosti.

  • Uspjeh
  • Potpora
  • Akcija
KAM - OSTANITE OSOBNI I U DIGITALNOM SVIJETU

OSTANITE U OSOBNOM KONTAKTU

Svijet vođenja ključnih kupaca (KAM) se stalno razvija - jeste li u odgovarajućoj brzini?

SAZNAJTE VIŠE

Naš pristup

Sales Strength Analysis

... je metoda kojom procjenjujemo snage i područja za razvoj unutar vaše (prodajne) organizacije.

Read more

Poslovne simulacije

... vam omogućavaju učenje i treniranje, te donošenje odgovarajućih odluka a da pri tome ne riskirate stvarne pogreške u poslovanju.

Read more

Iskustvo digitalnog učenja

... je način da vaši zaposlenici uče na zanimljiv način, a sve bazirano na našem "4 steps" modelu i princip učenja 70/20/10. Grupna dinamika, on-line mentoring i praćenje primjene - sve su to komponente digitalnog učenja koje možete naći u Mercuri Internationalu.

Read more

Procjena zaposlenika

Pomažemo vam u zapošljavanju novih članova tima, da razvijete talente u vašoj organizaciji, izgradite vrhunske voditelje te tako direktno utječete na poslovne rezultate .

Read more
Tko smo

Tko smo i koju vrijednost nudimo

Mi smo stručnjaci u prodajnoj učinkovitosti koji omogućavaju postizanje najboljih rezultata kroz rad s prodajnim timovima i razvojem procesa rada. U radu s našim partnerima koristimo prilagođenja rješenja s ciljem povećanja prodajnih rezultata i postizanja prodajne izvrsnosti.

Više

”"Na razvoju našeg načina prodaje uloga Mercuri Internationala je bila ključna. To je jedinstven način kojeg prodavači u KRAMP kompaniji primjenjuju u radu s našim partnerima. "”

Kramp Groep

Zadovoljni klijenti

"Our Academy, powered by Mercuri, is adding real value to customer engagement processes."

Electrolux

"At Toyota, we place high demands on our leaders and therefore we have very high demands on the consultants we work with in leadership development. Mercuri has become a close partner in our pan-European leadership program and is appreciated by all our participating leaders. In addition to having a high uniform level of their deliveries, they are very easy to work with and take clear responsibility and ownership for their parts in the program"

Fredrik Fjellstedt

Toyota

"We can immediately see the impact of Mercuri’s Selling At My Best. We have had the highest engagement scores in the history of the company – 91% compared to a previous best of 81%. Our year on year result is 40% up compared to the same time last year."

Dan Buckingham

Virgin Holidays

Globalna i lokalna stručnost

Naši globalni projekti

Za povećanje prodaje na globalnoj razini nije dovoljna samo dobra namjera. Potrebna je i sposobnost kontinuiranog prilagođavanja i stjecanja novih vještina kako bi se uspješno komuniciralo s klijentima na novim tržištima i pridobila njihova lojalnost. Sa nama kao vašim partnerima zaposleni u svim zemljama u kojima poslujete steći će neophodne kompetencije za implementaciju vaše prodajne strategije.

Više
Upoznajmo se

Provjerite što Mercuri može napraviti za vas

Mi brinemo za vaše prodajne rezultate. Ako želite saznati što možemo učiniti za vas predlažemo da nas kontaktirate.

Kontakt