KAM – OSTANITE OSOBNI I U DIGITALNOM SVIJETU

Key Account Management se stalno razvija - jeste li u odgovarajućoj brzini?

procijenite se

Key Account Management - program za Vas

Svijet prodaje nedavno je prošao brzu evoluciju, potaknut tehnološkim poremećajima i seizmičkim promjenama u radnim tehnikama - i lokacijama. Vaši ključni kupci su temelj vašeg poslovanja - kako s njima zadržati osobni kontakt u svijetu koji sve više radi od kuće?

KAM PROCJENA

JESTE LI U "ISTOJ BRZINI" KAO I VAŠI KLJUČNI KUPCI?

Ispunite procjenu i saznajte.

RAZINA VIŠE

Što jednog kupca čini "ključnim"? Što razdvaja voditelja ključnih kupaca od ostalih prodajnih uloga? U našem blogu napravili smo kratak pregled razlika i kako razvoj specifičnih vještina može biti ključ uspjeha ...

PROČITAJTE VIŠE

SAMO LJUDI?

Kako, u sve više "remote" svijetu, zadržati osobni kontakt? Istražujemo ulogu koju tehnologija imat u izgradnji odnosa s ključnih kupcima, a da se pri tome oni osjećaju jedinstveno i cijenjenima.

PREUZMITE E-KNJIGU

KAM U BROJEVIMA

Preuzmite vizualno putovanje kroz neke iznenađujuće činjenice i brojke iz svijeta KAM-a. Koliko vremena treba prodajnom predstavniku s jedne i voditelju ključnih kupaca s druge strane da zaključi posao? Isplati li se čekati?

PREUZMITE

8 KORAKA U USPJEŠNOM KAM

Preuzmite Mercuri dokument sa savjetim koji će Vas korak po korak naučiti kako trebate bili prilagodiljiv. To je modularni put učenja koji će pripremiti vaše timove za suočavanje s jedinstvenim izazovima koje predstavlja Vođenje ključnih kupaca.

Preuzmite savjete

MERCURI INTERNATIONAL IMA DRUGAČIJI KAM PROGRAM - NAJBITNIJE PITANJE JE "KAKO"

Većina tvrtki razumije potrebu za vođenjem ključnih kupaca, ali sve je važniji način na koji se vođenje ključnih kupaca primjenjuje. Mercuri International usredotočen je na praktičnu implementaciju u stvarnom svijetu - pozicioniranje vaše KAM strategije u realan poslovni svijet s ciljem postizanja mjerljivih financijskih rezultata.

Globalni pristup & lokalna stručnost

Uz globalno prisustvo i lokalnu stručnost, Mercuri International ima razmjere i iskustvo da KAM razvoj oblikuje u konkretan prodajni uspjeh.

Stalno poboljšavanje

Jedinstveni kružni model treninga pridonosi stalnom poboljšanju, potičući kontinuirani rast. Imamo znanje, vještine i način razmišljanja koji pomažu kupcima ostvariti svoje prodajne strategije, uz dokazani ROI.

Iskustvo hibridnog učenja

Inovativne trening metode, kako licem u lice, tako i digitalno kreirane su za vaš prodajni tim.

Mi znamo koji su KAM izazovi

Vaši KAM-ovi su trenirani od naših KAM-ova - pošto imamo vrhunsko razumijevanje izazova KAM, u mogućnosti smo oblikovati i prilagoditi svaki KAM program.

PROČITAJTE VIŠE O KAM PUTU UČENJA

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Svijet vođenja ključnih kupaca neprestano se razvija - jeste li u toku? Voljeli bismo razgovarati - započnite svoje KAM putovanje već danas. Kontaktirajte nas na info@mercuri.hr

Kontakt
[contact-form-7 404 "Not Found"]