Vrhunski alat za izbor i razvoj zaposlenika!

Kako biti sigurni da vaši zaposlenici koriste svoje jake strane na odgovarajući način i rade učinkovitije kako unutar tima tako i s drugim timovima i vanjskim partnerima?

Iako ne možemo kontrolirati mnoge stvari tijekom širenja virusa COVID-19, možemo potražiti područja koja možemo razumjeti i razviti kako bismo našim kompanijama pružili najbolju konkurentnu prednost u nadolazećim vremenima.

Hogan procjena i profiliranje može vašoj tvrtci ponuditi mogućnost za stjecanje konkurentske prednosti pomažući vam da razumijete svoje zaposlenike i talente, osiguravajući da ja vaša tvrtka uspješna i u turbulentnim vremenima.

Svijetle strane osobnosti na poslu

Želite li saznati koje su izražene i manje izražene strane osobnosti vaših (novih) zaposlenika?

Svijetlim stranama našeg profila često puta prikrivamo tamne strane naše osobnosti. Kod analize svijetlih strana nema dobrih ili loših vrijednosti. One su pokazatelj prikladnosti za pojedina radna mjesta i timsku dinamiku.

Tamne strane osobnosti na poslu

Želite li saznati koji su potencijalno ograničavajući sadržaji u radu vaših zaposlenika?

Hogan profil je jedinstven alat za procjenu i predikciju ponašanja zaposlenika, a tamne strane svakog od zaposlenika predstavljaju područja za razvoj i “coaching”. Bez saznanja o tamnim stranama svatko od nas zadržava i razvija svoje “slijepe točke”.

Motivatori, vrijednosti i pokretači

Želite li saznati koje je “pogonsko gorivo” vaših zaposlenika? Kako se zaposlenik uklapa u kulturu tvrtke i što možete očekivati od nje/ njega – predikcija uklapanja u radno okruženje.

čarobna riječ "RAZVOJ"

Ako želite saznati prethodna tri područja i ako želite razvijati pojedince, a time i cijeli tim…. prava adresa… info@mercuri.hr.

Kako izgleda proces razvoja?

  1. vi odaberete članove tima za procjenu
  2. mi vam osiguravamo pristup za izradu profila
  3. dogovaramo se o načinu davanja povratne informacije
  4. po dogovoru, oblikujemo individualne razvojne planove i radimo s pojedincima
  5. U konačnici – razvoj
    Kroz individualne “Coaching” susrete radimo na osvješćivanju tamnih strana osobnosti i njihovog utjecaja na “reputaciju” unutar tima. Cilj je otkloniti i umanjiti njihovo djelovanje i omogućiti da svjetle strane pojedinca dođu do punog izražaja. U tom procesu koristimo i napredne NLP tehnike i sadržaje.

 

Hogan procjena zaposlenika

preuzmite detaljan opis Hogan procjene

Više