Digitalni sadržaji

Upoznajte se s temama digitalnih sadržaja. Bez obzira jeste li zainteresirani za jednu ili više tema, mi ćemo za Vas oblikovati sadržaj koji će Vam pomoći u razvoju Vašeg poslovanja.


Remote Selling

Nove tehnologije su znatno proširile mogućnosti interakcije s kupcima. Otkrijte kako iskoristiti prodaju na daljinu i pretvoriti svaki sastanak u uspjeh!

Value based selling

Kupci sada očekuju više od izvrsnog proizvoda – očekuju rješenja za svoje poslovne izazove. Prodaja temeljena na vrijednosti može pomoći vašim prodajnim timovima da ostanu konkurentni i relevantni na sve zahtjevnijem tržištu.

Essential Selling Skills

Vaše ključne prodajne vještine uvijek su osnova svakog uspješnog prodajnog razgovora. Otkrijte sve korake prodajnog procesa i dobijte korisne savjete o tome kako primijeniti odgovarajuće prodajne tehnike na ovom putu učenja.


Sales & Negotiation

Naši programi osmišljeni su kako bi se pozabavili s tri glavne poluge izvedbe prodaje: količinom napora prodajnog tima, kvalitetom interakcije s kupcima i smjerom prodajnog napora – prodaja pravog asortimana pravim kupcima – i kontakt s odgovarajućim osobama kod tih kupaca.


Opportunity to Order

Članovi prodajnog tima imaju uvijek u razmatranju nekoliko prodajnih prilika. Međutim, nisu sve prilike jedno vrijedne te je neophodno naučiti kako ih pravilno razlikovati.

Impact Training

Tvrtke ponekad imaju kratkoročne probleme s prodajom koje nije moguće riješiti dugoročnim planom razvoja znanja i vještina. Zbog toga smo razvili Impact Training. Cilj ovog dvodnevnog programa je brzo i učinkovito poboljšati prodaju u vrlo specifičnim područjima.


Excellence in Customer Experience

Sposobnost stvaranja jedinstvenog korisničkog iskustva od ključnog je značaja za korisničko zadovoljstvo i lojalnost. Učeći uz pomoć CX puta učenja, otkrijte sve elemente potrebne za podizanje razine korisničkog iskustva, od učinkovite komunikacije do upravljanja prigovorima. 

Effective Remote Leadership

Održavanje članova svog tima usredotočenim, motiviranim i sretnim za rad pridonosi većoj produktivnosti u tvrtki, posebno kada se prilagođavate novim izazovima rada na daljinu.


1. PRONAĐITE TEME OD VAŠEG INTERESA
U našoj ponudi pronađite interesantne sadržaje za vas i vaš tim.

2. IZABERITE JEDAN ILI VIŠE PROGRAMA
Možda vam se svi sadržaji čine interesantnim? Ništa neobično!

3. KONTAKTIRAJTE NAS
Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u oblikovanju i pristupu digitalnim sadržajima.