Remote Selling

O radionici

Sposobnost rada na daljinu je danas od ključnog značaja. Trenutno se srećemo s ograničenjima putovanja i nemogućnosti izravne osobne komunikacije. Zasigurno će kraj zdravstvene krize promijeniti i naš odnos prema osobnim kontaktima. Ono što nam preostaje je bolje se upoznati s komunikacijom na daljinu i pokušati postići iste ili slične rezultate kao u osobnoj komunikaciji. Prodaja uz pomoć virtualnih posjeta je postala dio naše svakodnevnice, a zasigurno će ostati dijelom i u budućnosti.

KOME JE VIRTUALNA RADIONICA NAMIJENJENA?

Namijenjena je svima koji u djelokrugu rada imaju prodaju i uključeni su u prodaju uz pomoć virtualnih prodajnih sastanaka – prodajni predstavnici, prodajni inženjeri, voditelji ključnih kupaca, prodajni menadžeri, direktori.

METODA RADA

Virtualnu radionicu sačinjavaju 3 interaktivna virtualna treninga (svaki po 2 sata u razmaku od nekoliko dana) i  digitalni put učenja koji se može koristiti 6 mjeseci, u bilo kroje vrijeme uz pomoć bilo kojeg elektroničkog uređaja (računalo, table, mobilni telefon). Između virtualnih  radionica polaznici trebaju izraditi implementacijske zadatke.

DIGITALNI PUT UČENJA

Sadržaj digitalnog puta učenja je na hrvatskom jeziku a zasnovan je na način da prenese praktične sadržaje i savjete za rješavanje izazova pri prodaji na daljinu. Pristup putu učenja se ostvaruje prije prve virtualne radionice i traje 6 mjeseci.

KORISTI ZA POLAZNIKE

Moći ćete iskoristiti prednosti koje nudi prodaja na daljinu i pretvoriti ih u uspjeh.

Pročitajte više u opisu radionice
Prilagođeno rješenje

Trebate li drugi datum? Ima li vaše poduzeće više zaposlenika koji bi prisustvovali radionici? Predlažemo vam da za vas izradimo prilagođeno rješenje!

Više

Zatražite ponudu ili prijavite radionicu

Odaberite datum početka radionice

Kad Gdje Konzultant Vrijednost Količina
Kad Od:
Do:
Gdje Konzultant Vrijednost (+PDV) Količina
Prilagođeno rješenje

Trebate li drugi datum? Ima li vaše poduzeće više zaposlenika koji bi prisustvovali radionici? Predlažemo vam da za vas izradimo prilagođeno rješenje!

Više

Registrirajte se


Zatražite ponudu