Od prilike do realizacije – Opportunity to Order – O2O

Pretvorite priliku u realizaciju

Članovi prodajnog tima imaju uvijek u razmatranju nekolikoprodajnih prilika. Međutim, nisu sve prilike jedno vrijedne te je neophodno naučiti kako ih pravilno razlikovati.

Sve koji rade na ostvarenju prodajnog rezultata znaju koliko je zahtjevno pratiti sve prodajne prilike i realno analizirati na koji način obrađivati svaku od prilika. To je razlog zašto vam Mercuri program Od prilike do realizacije može pomoći u upravljanju prodajnim prilikama i njihovom pretvaranju u prodajni rezultat.

Stjecanje novih vještina nije nikad bilo jednostavnije …

…kupnjom individualnog pristupa za svaki od Mercuri puteva učenja birate sadržaj koji želite naučitl. U praksi:

1. UPOZNAJTE SE S PUTEVIMA UČENJA
Pročitajte sadržaj svakog od puteva učenja i izaberite onaj koji najviše odgovara Vama ili vašem timu

2. ODABERITE JEDAN ILI VIŠE PUTEVA UČENJA
Pronašli ste jedan ili više interesantnih puteva učenja. Izvrsno!

3. KONTAKTIRAJTE NAS
Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u oblikovanju i pristupu digitalnim sadržajima.


Pregled programa

PROCJENA PRILIKE – Doznajte potpune informacije o prilici – postoji li potreba, proračun i rok? Jesu li marže i buduće poslovanje atraktivni? Jednostavno, vidite li priliku za relizaciju prilike?

STRATEGIJA RJEŠENJA – Otkrijte različite prodajne situacije kako biste razjasnili gdje se vaša specifična prilika uklapa. Kada je analiza gotova, mogu se razviti taktike koje odgovaraju vašoj situaciji.

ANALIZA KONTAKTNIH OSOBA – Mapirajte donositelje odluka u prilici. Otkrijte različite vrste profila i kako povećati ili smanjiti njihov utjecaj u procesu.

USPJEŠNA PREZENTACIJA – Naučite kako napraviti dobro otvaranje i zaključivanje prezentacije. Uključite sve relevantne elemente. Na kraju, primjenjujući odgovarajuće taktike, prilagodite se prodajnoj situaciji u kojoj se nalazite.

RELATED LINKS

Remote Selling

READ MORE

Essential Selling Skills

READ MORE

How to Become a Better Negotiator

READ MORE

Value Based Selling

READ MORE