Mercuri international je nagrađen s priznanjem Top 20 Sales Training Company 2019 Globally

Mercuri International je po izboru TrainingIndustry.com ponovno uvršten na pregled Top 20 Sales Training Companies globally – 20 najznačajnijih svjetskih poduzeća u području prodajnih treninga. Pregled je rezultat napora poduzeća Training Industry s ciljem stalnog praćenja tržišta i traženja najboljih ponuđača trening usluga i tehnologija. 

Ovogodišnji pregled 20 najboljih poduzeća na području prodajnih treninga je nastao na osnovi sljedećih kriterija:

  • Idejno vodstvo i utjecaj na području prodajnih treninga
  • Širina i kvaliteta prodajnih trening tema i kompetencija
  • Veličina poduzeća i potencijal za rast i razvoj
  • Prepoznatost i inovativnost u branši
  • Značaj njihovih kupaca i geografska rasprostranjenost

“Kako bi se poboljšalo iskustvo učenja na tržište prodajnih treninga uvode se inovativni pristupi s najnovijim tehnologijama i interaktivnim sadržajima“, izjavio je Ken Taylor, predsjednik Trening industry Inc. “20 najboljih tvrtki koje se bave treninzima, sa svojim virtualnim i savjetodavnim obrazovnim uslugama, dodavanjem online knjižnica, procjenom kompetencija, promotivnim alatima i pomoći na radnom mjestu, kombiniraju način stvaranja novih iskustava učenja (blended experience). Ovi kombinirani kurikulumi doprinose boljoj uključenosti sudionika i, u konačnici, većoj učinkovitosti prodajnih timova.“

Poduzeća na ovogodišnjem pregledu su vodeća u području prodajnih treninga“, rekla je Danielle Draewell, analitičarka za istraživanje tržišta u Training Industry, Inc. “S nedavno pokrenutim Centrom za digitalno učenje, Mercuri International Group pruža prilagođeno i integrirano digitalno učenje, kombinirajući tradicionalno i online učenje u skladu s najboljim svjetskim praksama.”

Mercuri International je ponosan što smo nagrađeni za učinkovit i utjecajan rad s našim partnerima širom svijeta“, rekao je Frank Herbertz, predsjednik i glavni izvršni direktor Mercuri Internationala.

Kontakt:

Sead Altić, direktor Mercuri International Hrvatska
Email: info@mercuri.hr
Telefon: +385 1 66 11 191

Scott Rutherford, Direktor Marketinga, Training Industry, Inc.
Email: srutherford[at]trainingindustry.com
Telefon: +1 (919) 653 4998

O Training Industry, Inc.https://trainingindustry.com/rfp.