Centar digitalnog učenja – DLC

Motivirajuća iskustva učenja

Jedan od najvećih izazova s kojim se danas suočavaju osobe zadužene za razvoj timova je kako motivati “učenike” za učenje i razvoj. Kako bi im to uspjelo moraju promijeniti paradigmu – od “moram učiti” prema “želim učiti”. To je ozbiljan izazov jer se radi o odraslim “učenicima” koji trebaju prihvatiti činjenicu da je sadržaj učenja potreban za njihov rad jednostavno dostupan bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

od “push” do “pull” načina učenja

Od inspiracije do vrednovanja

Kako bi zaposlenima ponudili zanimiva iskustva učenja i pomogli im u postizanju uspjeha u radu, naša rješenja za učenje su oblikvana tako da potiču aktivno uključivanje, interaktivnost, učinkovitost i pamćenje.

Naša rješenja digitalnog učenja, od pojedinačnih on-line modula do polugodišnih puteva učenja, uključuju kombinaciju elemenata i oblika koji:

Inspiration to assessment
 • Motiviraju “učenike”
 • Omogućavaju unaprijediti njihove vještine
 • Pomožu u boljem pamćenju
 • Podržavaju primjenu
 • Omogućavaju samoprocjenu i vrednovanje

Prednost našeg rješenja

Mercuri Digital Learning Center nudi tri ključna elementa:

Benifit of our solution
 • Imamo 60 godina iskustva u području prodajnog i menadžerskog osposabljavanja. Posebnu pozornost usmjeravamo na »razvoj vještina« i »primjenu u praksi«. To nas je, između ostalih sadržaja, dovelo do razumijevanja kako raditi sa stručnjacima različitih dobnih grupa i pomoći im u ostvarenju željenih promjena. Prikupljena znanja prenosimo u naša rješenja za učenje.
 • Znamo kako oblikovati rješenja koja motiviraju na učenje – kako u smislu oblika učenja tako i u korištenju naprednih tehnologija.
 • Znamo kako ljudi u prodaji razmišljaju, poznajemo njihove izazove i (de)motivaciju. To nam pomaže u stvaranju sadržaja povezanih sa stvarnim poslovnim svijetom i realnim situacijama.

Integrirana rješenja za digitalno učenje

Integrated solution digital learning
 • LMS (Learning Management System) je moderna, privlačna i snažna platforma za stvaranje predanosti učenju i razmjeni sadržaja s “učenicima”. Poduzeća koja nemaju vlastiti LMS mogu koristiti Mercuri LMS te na taj način stvoriti iskustvo digitalnog učenja i dijeljenja sadržaja s zaposlenima. Poduzeća koja imajo vlastiti LMS mogu isti integrirati s Mercuri LMS-om i tako poboljšati sadržaje digitalnog učenja, u situacijama kad njihova LMS platforma ne sadrži npr. “gemification” elemente.
 • Predana Mercuri ekipa razvija prilagođena rješenja za e-učenje koja osiguravaju specifične sadržaje i detaljniji uvid realnost “učenika”. Rješenja mogu biti razvijana, kako bi se reklo, “od nule” i tako na najbolji način načinimo potpunu prilagodbu vašim potrebama ili uz pomoć već unaprijed pripremljenih Mercuri sadržaja koje prilagođavamo vaših potrebama.
 • Već pripremljeni Mercuri sadržaji predstavljaju znanja zajednički potrebna svim “učenicima”. Ti sadržaji su pripremljeni za korištenje za male grupe učenika i mogu se “učenicima” pripremiti u vrlo kratkom vremenu.

Links

Prodajni trening kreiran za vas

Read more