Zdravstvo i farmaceutika

Ovaj složen i konkurentan sektor postavlja jedinstvene izazove. Mercuri International radi s velikim kompanijama u ovom sektoru na izgradnji praktičnih i učinkovitih rješenja za prodaju i prodajni menadžment koja daju bolje prodajne rezultate.

Postizanje maksimalnih prodajnih rezultata na promjenjivom tržištu!

Procedura postupka zdravstvene nabave, javne ili privatne, postaje sve složeniji proces što i prodaju čini jednako složenom. Interakcija između pružatelja zdravstvenih usluga, osiguravatelja, države i ostalih interesnih skupina samo doprinosi složenosti, ali i predstavlja priliku za one koji su je spremni iskoristiti.

Razumijevanje tih izazova je kritična točka u razvoju uspješnog prodajnog tima. Kako vam Mercuri International konzultanti mogu pomoći iskoristiti ovu priliku?

Možemo:

  • poboljšati učinkovitost prodajnog procesa
  • poboljšati učinkovitost podrške u upravljanju prodajom
  • isporučiti znanja, vještine i metode kako bi se poboljšala učinkovitost vašeg prodajnog tima

Možemo pomoći vašem timu u:

  • boljem razumijevanju tržišta
  • maksimiziranju utjecaja osobne prodaje
  • poboljšanju vaše vjerodostojnosti kod ključnih interesnih skupina
  • učinkovitijem projektnom upravljanju prodajnih kampanja

Mercuri International konzultanti za ovaj sektor su razvili stručnost i metode kako bi povećali vašu prodaju. Rad s vodećim svjetskim kompanijama iz zdravstvenog sektora nam je pružio jedinstveni uvid u učinkovitost i konkurentnu prednost koja je potrebna na ovom tržištu.

Referentna lista naših partnera

ALBORA   ALCON HRVATSKA   ALKALOID HR/ SR/ MKD  BAYER  BEIERSDORF  BELUPO  BIOSISTEMI  DIAHEM  ESSILOR OPTIKA  FARMAL  GHETALDUS OPTIKA GLAXOSMITHKLINE  JGL  JUGOHEMIJA  KRAJINALIJEK  L’OREAL LUNDBECK PHARMA LJEKARNE DVORŽAK  LJEKARNE PRIMA PHARME  LJEKARNE ŠVALJEK MEDICAL INTERTRADE  MEDIKA  MEDILAB  MERCK SHARP & DOHME  NOVONORDISK HR/BiH/MKD  OKTAL PHARMA  PFIZER  PHARMASWISS PHOENIX FARMACIJA  ROCHE  SANOFI HR/ BiH