Zašto Mercuri International

Taking Sales to a higher level – Podižemo VAŠU prodaju na višu razinu!
Uz pomoć jedinstvene kombinacije savjetovanja i trening know-how, pomožemo vam u ostvajanju, razvoju i vođenju kupaca.

Cjelovito znanje i iskustvo – vlastiti know-how
Korištenjem vlastitog know-how osiguravamo vam cjelovito znanje i iskustva na području poboljšanja prodaje, prodajnog menadžmenta i vođenja. Osiguravamo provjerene i učinkovite procese, alate, načine rada i koncepte.

Učinkovita metodologija za postizanje vaših ciljeva
Za postizanje vaših ciljeva koristimo učinkovitu metodologiju. Praktično i u stvarnim situacijama, koje prilagođavamo vašim specifičnim potrebama i usmjeravamo prema rezultatu.

Iskusan tim međunarodnih konzultanata – globalna prisutnost i iskustvo
Iskusan tim međunarodnih konzultanata na području prodaje, prodajnog menadžmenta i vođenja prenijet će vam znanja i vještine kako posluju uspješna poduzeća kako lokalno tako i u svijetu. Zajedno s vama odredimo željene rezultate, oblikujemo najbolja rješenja i podržavamo primjenu u svakodvnevnom radu. Govorimo više od 50 jezika, a nalazimo se u više 40 država.

Nagrađeni smo od više neovisnih institucija
Ocjenjivani smo i nagrađivani od strane neovisnih institucija. Već niz godina smo prema izboru »Training Industry« i »SellingPower« uvršteni u 20 najboljih razvojnih trening kompanija u svijetu, u području prodaje – »Top 20 Sales Training Companies«.

I ono što je najbitnije – dovodimo vas do boljih rezultata!