Cijena je ono što plaćate. Vrijednost je ono što dobijete!

WARREN BUFFET


Način na koji se danas prodaje se uvelike promijenio - kako bi ostali konkurentni, prodajni timovi trebaju vrhunski razvoj koji je u skladu s današnjim ali i budućim izazovima.

Value based selling (VBS)

Promijenite način na koji prodajete

Kupci sada očekuju više od izvrsnog proizvoda - očekuju rješenja za svoje poslovne izazove. Jenny Rahm iz Mercuri Internationala objašnjava kako Prodaja zasnovana na vrijednosti može pomoći vašim prodajnim timovima da ostanu konkurentni i relevantni na sve zahtjevnijem tržištu - ovo su razlozi zašto vam to sada treba.

Što u stvari prodajete?

Value Based Selling (VBS) - Prodaja na temelju vrijednosti obuhvaća detaljno poznavanje specifičnosti kupčevog poslovanja te utjecaja koji vaši proizvodi i usluge mogu imati na njegovu profitabilnost.


VRIJEDNOST = KORIST ZA KUPCA minus CIJENA PROIZVODA/ USLUGE

Vrijednost je definirana kao razlika između koristi koju od vašeg rješenja ima kupac i cijene koju kupac plaća. Ukoliko ste u mogućnosti kvantificirati koristi od vašeg rješenja u smislu većeg prometa ili troškovnih ušteda, bit će vam lakše zaključiti prodaju.

Pokrenite kviz
5-to minutni kviz

Koliko dobro poznajete VBS?

Što je Value Based Selling? VBS omogućuje prodajnim predstavnicima pomak od stručnjaka za proizvode prema stručnjaku za kupce. Provjerite svoje znanje putem 5-to minutnog kviza.

Po čemu se Mercuri VBS trening razlikuje od drugih?

Dostupnost u cijelom svijetu

Mercuri International VBS trening je jedinstven jer je i Mercuri International jedinstven. Surađujući s našim partnerima u više od 50 zemalja, Mercuri kombinira dostupnost u cijelom svijetu s lokalnom stručnošću - to stvara razumijevanje globalnog poslovanja uz fokusirano, regionalno iskustvo.

Trening rješenja

Naša trening rješenja su kreirana prema vašim potrebama uz sve "alate" i sadržaje koji su potrebni za odgovarajuću prilagodbu. Stvarne scenarije i prilagodljive sadržaje koristimo kako bi vašim prodajnim timovima prenijeli potrebna znanja i razvili ih u vještine a na način koji ih opterećuje na najmanji mogući način uz najveću učinkovitost.

Stupite u kontakt

Studija slučaja

Želite znati kako VBS trening može utjecati na vaše poslovanje? Saznajte kako je kompanija ABB primijenila VBS kako bi se nosila s izazovima poslovanja u preko 100 zemalja i revolucionirala njihovu prodajnu strategiju.

Preuzmite

E-book

Tehnologija mijenja način na koji kupujemo - neviđenim tempom. U našoj e-knjizi sagledavamo što će trebati prodaji kako bi "uhvatila" nove trendove te koji su izazovi i mogućnosti koje stvara ovaj hrabri novi svijet.

  Web stranica je zaštićena uz pomoć reCAPTCHA i Google Privacy Policy i primjenom Uvjeta usluge.

  Mercuri razlika

  Naš VBS razvojni pristup je jedinstven; podržava vas na svakom koraku s prilagođenim resursima, relevantnim scenarijima iz stvarnog svijeta i stalnom procjenom i podrškom.

  Razumijemo da su potrebe svakog kupca različite - stoga smo razvili modularan i prilagodljiv program, pomažući timovima u postizanju prodajne izvrsnosti.

  ”Mercuri uvijek donosi zajamčenu vjerodostojnost B2B prodaje i izazov koji ABB zahtijeva od Mercuri Int. da pomogne u podizanju rješenja i vještina prodaje na temelju vrijednosti do svjetske klase, bilo da se radi u Bangaloreu ili Pekingu, Coventryju ili Zagrebu.”

  Allan Mitchell
  Kontaktirajte nas

  Želite saznati više o Mercuri Internationalu? Vama smo na raspolaganju. Kontaktirajte nas kako bi zajednički sagledali kako vam Mercuri international može pomoći u transformaciji vaše prodaje.

   Ova web stranica je zaštićena s reCAPTCHA i primjenjuje se Google Privacy Policy i Terms of Service.