BUDUĆE STANJE PRODAJE

Koji su trendovi koji oblikuju buduće stanje prodaje? Donosimo vam 10 trendova koje će imati najveći utjecaj na prodaju i marketing u dolazećim godinama.

Preuzmite izvještaj

Buduće stanje prodaje - Prodaja se mijenja brže nego ikad

Kako se trebamo orijentirati u brzim promjenama poslovnog okruženja? Koje su tehnologije važne? U što bismo trebali dugoročno ulagati? A kako odrediti prioritete i donijeti mudre odluke? Lako se osjećati preplavljeno i paralizirano brzo rastućom količinom informacija. Pozvali smo poslovne direktore da budu dio našeg istraživanja "Buduće stanje prodaje", s ciljem provjere koji su trendovi najvažniji za njihovo buduće poslovanje. Više od 1000 voditelja odgovorilo je na našu anketu koja nam je dala vrlo zanimljive rezultate, predstavljene u ovom izvješću.

”Oni koji razumiju kako se prilagoditi tim brzim promjenama i pretvoriti te promjene u prilike bit će pobjednici budućnosti. Samo ih treba uhvatiti. ”

Henrik Larsson-Broman, voditelj istraživanja & autor

Nekoliko informacija iz izvještaja...

85 %...

...menadžera smatra da je orijentacija na stvaranje vrijednosti za kupce od kritične važnosti za uspjeh u budućnosti

68%...

menadžera smatra da će "remote selling" biti jedan od ključeva kompetentnosti

75 %...

...menadžera smatraju da će invoacije novih proizvoda i usluga biti od ključnog značaja za poslovni uspjeh

Buduće stanje prodaje - izvještaj

Nadamo se da će vam trendovi koje predstavljamo dati inspiraciju i smjernice u usmjeravanju vašeg poslovanja u pravom smjeru. Donošenjem mudrih odluka, trendovi mogu ubrzati organizaciju i dovesti do boljih rezultata. U isto vrijeme, zaposlenici se mogu osjećati motiviranije i ponosnije što rade za modernu, budućnosti orijentiranu tvrtku.

[contact-form-7 404 "Not Found"]"]