Sektor logistike

Za Mercuri International sektor logistike uključuje transport morem, kopnom i zrakom, zrakoplovne kompanije, hotele i turističku industriju. Mercuri International, u ovom sektoru, pruža individualno prilagođena rješenja za poboljšanje prodaje.

Profesionalan trening prodaje i prodajnog menadžmenta

Mercuri International ima dokazano iskustvo i uspjehe u pomoći tvrtkama u ovom sektoru kako bolje prodavati.

Bez obzira radi li se o povećanju profita, povećanju ili jačanju baze kupaca, prodaji šireg spektra proizvoda i usluga ili povećanjem prihoda – Mercuri International ima rješenje. Naša sposobnost da se specijaliziramo znači da:

  • dobivate rješenja za prodaju i prodajni menadžment koji je specifičan za vašu industriju
  • naši konzultanti imaju iskustvo kod vaših izazova
  • donosimo razumijevanje vaše industrije i široku perspektivu iz različitih branši

Naš inovativni pristup djeluje – pružanjem značajnog i mjerljivog ROI-a i dobivanjem komentara kao što su:

“Struktura treninga prodaje, stil isporuke, vaše detaljno znanje o ljudskom ponašanju i stvarno iskustvo, ostavio je veliki dojam na sve nas, poboljšavajući pojedinačni učinak i postizanje poslovnih ciljeva”

ili

“Apsolutno točni po pitanjima naših razvojnih potreba, odmjereni na točno pravom nivou, bilo je primjetnih razlika u načinu ponašanja tima.”

Bilo da se radi o integriranom međunarodnom programu ili jednom lokalnom projektu možete biti sigurni da ste radom sa Mercuri Internationalom odabrali partnera kao i mnoge druge tvrtke.