Kombinirano učenje

“Maksimalno iskoristite svoj budžet za trening i isporučite profesionalni trening prodaje” 

Vrijeme i novac, vjerojatno i jednog i drugog želite imati više, posebno kada je u pitanju poboljšanje učinkovitosti vašeg prodajnog tima. Znamo da trening poboljšava vještine i motivaciju, ali kako omogućiti trening profesionalne prodaje i ostati unutar budžeta?

U Mercuri International-u naši konzultanti razumiju pritisak pod kojim se nalazite i iz tog razloga smo razvili naše rješenje Kombiniranog učenja.
To rješenje kombinira rad u predavaonici i e-learning module. Posebno odabrani e-learning moduli pružaju način razmišljanja, metode i znanja koja ljudi trebaju. Vrijeme u predavaonici se tada provodi uvježbavajući ove bitne prodajne vještine.

Kombinirani pristup omogućuje tvrtkama krojeni pristup svojim ljudima, te stvaranje individualnog puta učenja za svakog sudionika. Cijelo razvojno iskustvo postaje mnogo učinkovitije, zanimljivije i daleko više djelotvorno kod postizanja poboljšanih rezultata.

Prednosti kombiniranog učenja uključuju:

  • Rad licem u lice fokusiran na zaista bitna pitanja
  • Pojedinci mogu sami kontrolirati tempo vlastitog razvoja
  • Smanjenje izostanaka s posla i održavanje produktivnosti
  • Kvalitetnije korištenje budžeta i bolji povrat investicije

Odvedite Trening svog Prodajnog tima u 21. stoljeće!  Kontaktirajte nas još danas kako bi raspravili o vašim potrebama kombiniranog učenja.