Kombinirano učenje

“Maksimalno iskoristite svoj budžet za trening i isporučite profesionalni trening prodaje” 

Vrijeme i novac, vjerojatno i jednog i drugog želite imati više, posebno kada je u pitanju poboljšanje učinkovitosti vašeg prodajnog tima. Znamo da trening poboljšava vještine i motivaciju, ali kako omogućiti trening profesionalne prodaje i ostati unutar budžeta?

U Mercuri International-u naši konzultanti razumiju pritisak pod kojim se nalazite i iz tog razloga smo razvili naše rješenje Kombiniranog učenja (Blended learning).
To rješenje kombinira rad u predavaonici i različite sadržaje miko, makro i “spaced”učenja. Posebno odabrani sadržaji pružaju novi način razmišljanja, metode i znanja koja vaši ljudi trebaju. Vrijeme u predavaonici se tada provodi uvježbavajući i pretvarajući znanja u vještine.

Kombinirani pristup omogućuje tvrtkama krojeni pristup svojim ljudima, te stvaranje individualnog puta učenja za svakog učesnika. Cijelo razvojno iskustvo postaje mnogo učinkovitije, zanimljivije i daleko više djelotvorno kod postizanja poboljšanih rezultata.

Prednosti kombiniranog učenja uključuju:

  • individualan rad i razvoj usmjeren na najbitnije sadržaje
  • učesnici programa mogu sami kontrolirati tempo vlastitog razvoja
  • učesnici programa mogu sami birati sadržaje koji ih dodatno interesiraju
  • smanjenje izostanaka s posla i terena, te održavanje produktivnosti
  • kvalitetnije korištenje budžeta i bolji povrat investicije

Odvedite trening svog Prodajnog tima u 21. stoljeće!  Kontaktirajte nas još danas kako bi raspravili o vašim potrebama kombiniranog učenja.