Key Account Management

Osim “velike prodaje,” Key Account Management zahtijeva organizacijsku i operativnu predanost za pravilnu izvedbu. Vaši ključni odnosi mogu ostvariti izvanredne rezultate, ali samo uz robustan i strukturirani proces upravljanja odnosima. Mercuri International je razvio partnerski odnos sa vodećom europskom poslovnom školom kako bi razvili pristup upravljanju ključnim kupcima koji osigurava poslovni uspjeh!

Key Account Management nije samo prodaja velikih količina! U Mercuri International-u možemo vam pokazati što Key Account Management stvarno znači.

Key Account Management nije nov. No, postizanje izvrsnosti u Key Account Management-u nije lak zadatak, a postalo je sve teže i bitnije. Zbog toga je Mercuri International u suradnji sa partnerom, udružio snage na razvoju potpunih Key Account Management metodologija, uključujući:

  • Potreba za informacijama
  • Razvijanje Key Account ciljeva
  • Uloga strategije i taktike
  • Key Account rješenja
  • Ljudi i timski rad u Key Account Management-u
  • Key Account planiranje i mjerenje

Robustan, sveobuhvatan i vrlo komercijalan model odnosi se na B2B Key Account Management u nacionalnom, međunarodnom i globalnom kontekstu. Uzeli smo u obzir potrebe malih, srednjih i velikih organizacija.

Rezultati istraživanja Key Account Management stručnjaka sa sveučilišta St. Gallen u Švicarskoj su upotpunjena sa dokazanim prodajnim procesima i praktičnim iskustvom Mercuri International-a sa brojnih projekata prodajnog konzaltinga i prodajne obuke kako bi stvorili key account metodu i potporne alate zaista svjetske klase.