Individualizirani trening

Inspiracija prodajnim timovima

Za Vaše zaposlenike stvaramo sadržaje za učenje koji su u obliku koji će ih motivirati za stjecanje novih znanja i koji su povezani s njihovom poslovnom svakodnevnicom. Bez obzira radi li se o digitalnom sadržaju, individualnom razvoju i radionici vođenoj od strane Mercuri trenera stvaramo napredna inovativna rješenja za učenje, prilagođena potrebama Vaših zaposlenika.

Iskustvo digitalnog učenja

S našim iskustvom digitalnog učenja Vaši zaposlenici dobivaju vremenski i financijski učinkovit način učenja – bilo gdje, bilo kada, uz korištenje različitih elektroničkih uređaja. Sadržaji se mogu jednostavno pridružiti vašim postojećim razvojnim sadržajima s ciljem odgovarajućeg iskustva krajnjih korisnika – Vaših zaposlenika. U svakom trenutku moguće je pratiti i provjeriti korištenje i napredak u razvoju znanja i vještina.

DIGITAL LEARNING CENTER

Individualizirani trening

Koristeći individualizirani trening radi se na sadržaju i formatu za individualan razvoj. Na raspolaganju smo također i kad se radi o prijedlogu razvojnih aktivnosti za prelazak na višu razinu učenja.  

Trening vođen od strane Mercuri trenera

Mercuri certificirani treneri rade na povećanju razine samopouzdanja i razvoja ciljanih vještina.

Coaching

Uz pomoć Mercuri certificiranih coach-eva dobivate potrebnu potporu i usmjeravanje kako se postaviti u različitim specifičnim situacijama te kako koristiti pojedine “alate” u svakodnevnim poslovnim situacijama.