Financijske i savjetodavne usluge

Mercuri International ima vjerodostojno iskustvo u podizanju rezultata za više od 250 organizacija u ovom sektoru – uključujući i više od polovice svjetskih top 50. Pružamo rješenja poboljšanja rezultata za 34 od top 40 europskih banaka. 

Povrat na investiciju u financijskim i savjetodavnim uslugama!  

Mercuri International pomaže financijskih i savjetodavnim kompanijama kako bi bolje prodavale. U današnjem značenju bolje prodavanje vrlo često ne znači i količinski više prodavanje. Takvo prodavanje vrlo često označava stvaranje jačih, dugotrajnijih, širih i boljih veza s kupcima, koje stvaraju bolju profitabilnost.

To može značiti osvajanje udjela na tržištu ili povećanje učinkovitosti prodaje. Mercuri International ima vjerodostojno iskustvo u podizanju rezultata za više od 250 organizacija u ovom sektoru – uključujući i više od polovice svjetskih Top 50.

Neka od područja našeg rada uključuju:

• upravljanje odnosima s klijentima
• globalni strateški account management
• razvoj poslovanja
• prodaju
• upravljanje prodajom
• odnosi sa klijentima/ korisnicima

Neki od naših projekata uključuju promjenu procesa, metoda rada i alata za upravljanje prodajom. Radili smo na ovaj način s 34 najbolje europske banke i s 9 od 10 najboljih osiguravatelja.

Naš inovativni kombinirani pristup djeluje i to djeluje dobro.

“Naš izazov je bio podizanje letvice za naše najnovije i većinu iskusnih menadžera. Mercuri International je uložio vrijeme za prilagodbu i održavanje stručne radionice za naše jedinstvene potrebe i kontekst.” direktor sektora Osobno bankarstvo, banka iz Global top 20

Bilo da se radi na integriranom međunarodnom programu ili lokalnom projektu, kada radite sa Mercuri International u dobrim ste rukama.