UMJETNA INTELIGENCIJA – SVE ŠTO TREBATE ZNATI

AI postoji već neko vrijeme, ali otkako je ChatGPT pokrenut u studenom 22. eksplodirao je u svakom kutku poslovnog svijeta.

ŠTO JE NOVO

Mercuri International izradio je izvješće koje istražuje njegov golemi potencijal – i kako izbjeći neka od etičkih i praktičnih pitanja koja se postavljaju.

UMJETNA INTELIGENCIJA ZA MARKETING

U prvom odjeljku našeg cjelovitog izvješća o umjetnoj inteligenciji istražujemo specifični potencijal alata umjetne inteligencije za marketinške stručnjake. Od izrade sadržaja preko automatizacije do analize - sve je ovdje.

Zatražite izvješće

ISKORISTITE AI ZA MARKETING

Niste sigurni odakle započeti s umjetnom inteligencijom za marketing? Imamo 10 najboljih savjeta za najbolju praksu umjetne inteligencije koji će vas voditi u pravom smjeru.

ZATRAŽITE DOKUMENT SA SAVJETIMA

DEMISTIFICIRANJE UMJETNE INTELIGENCIJE

Utjecaj umjetne inteligencije na B2B marketing je neosporan, predstavljajući obilje mogućnosti za rast i inovacije. Međutim, kako bi doista iskoristili golemi potencijal umjetne inteligencije, ključno je da tvrtke definiraju jasnu strategiju kako je implementirati.

Pročitajte sadržaj bloga

Mercuri International istraživanje

Mercuri International Research pomaže menadžerima i tvrtkama u postizanju održivog organskog rasta kroz opsežne istraživačke napore. S dubokim razumijevanjem poslovnog okruženja koji se stalno razvija, Mercuri International Research pruža neprocjenjive uvide i strateške smjernice kako bi osnažio organizacije u potrazi za dugoročnim uspjehom.<br />

KONTAKTIRAJTE NAS

MARKETING POKRETAN UMJETNOM INTELIGENCIJOM

Istražujemo različite mogućnosti koje AI alati nude marketinškim stručnjacima. Ovo sveobuhvatno izvješće pokriva širok raspon područja, uključujući stvaranje sadržaja, automatizaciju i analizu podataka, predstavljajući sveobuhvatan pregled dostupnih alata i potencijalnih prednosti.<br />

Error: Contact form not found.